Thursday, June 9, 2022

40 de întrebări cu Denise Rifai

Andreea Bănică și-a deschis sufletul în interviul oferit în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai. Fostul politician PSD Miron Mitrea este invitatul ediției de duminică 15 mai al emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.


Primul Invitat La 40 De Intrebari Cu Denise Rifai Intr Un Interviu Eveniment Agerpres Actualizează Lumea

Fost campion cu FCSB actualul antrenor al Universității Craiova va fi supus tirului de întrebări menite să facă lumină în diferite aspecte din viața sa atât.

. Maia Morgenstern este una dintre cele mai mari actrițe de teatru și film din România dar și directorul Teatrului Evreiesc de stat din București. Andreea Bănică a fost invitată recent în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai acolo unde a atins mai multe subiecte unele chiar și cât se poate de personale. Nu a răspuns Laurențiu Reghecampf la întrebarea lui Denise Rifai în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai care se va difuza duminică la ora 2230 pe Kanal D.

Laurenţiu Reghecampf rupe tăcerea despre divorţ. Andreea Bănică a făcut cu brio față asaltului de. Andreea Banica vine duminica la 40 de intrebari cu Denise Rifai emisiune difuzata de la 2230 la Kanal D.

Nici de data aceasta nu va fi făcută. Iată ce întrebare a făcut-o să izbucnească în lacrimi. Maia Morgenstern una dintre cele mai mari actrițe de teatru și film din România este invitată la celebra emisiune 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Unul dintre subiecte a fost legat de Anamaria Prodan cu care se află în plin proces de divorţ. Denise Rifai apariție de senzație la petrecerea VIVA. S-a numărat și Denise Rifai.

Denisa Rifai a pregătit 40 de întrebări dificile pentru cântăreața Andreea Bănică. Actrița Maia Morgenstern vine duminică 8 mai la 40 de întrebări cu Denise Rifai emisiune difuzată de la 2130 imediat după serialul de comedie Strada Speranței. Show-ul va fi difuzat cu începere de la ora 2115 pe postul de televiziune Kanal D și se anunță foarte interesant în special pentru pasionații de politică și istorie recentă.

Cantareata este considerata una dintre cele mai iubite artiste din showbiz-ul romanesc consolidandu-si pozitia in topul celor mai bine vandute artiste odata cu debutul acesteia in anul 1999 in trupa Exotic. Prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări a atras toate privirile încă din primele secunde. Conform imaginilor difuzate Reghe pare să sugereze că actuala lui soție ar fi greșit prima în relația lor.

Vedeta tv a dezvăluit că proiectul ei este solicitant și că trece prin toate stările posibile de la bucurie la supărare odată ce parcurge împreună cu invitatul povestea lui. Deși mai tot timpul este pozitivă și cu zâmbetul pe buze de această dată vedeta nu și-a ascuns emoțiile și a izbucnit în lacrimi atunci când Denise Rifai a deschis discuția despre tatăl artistei. Vedeta de la Kanal D a bifat astfel prima sa apariție la un eveniment monden.

Andreea Bănică este cea mai nouă invitată a lui Denise Rifai în emisiunea 40 de întrebări de la Kanal D. Printre sutele de invitați de la petrecerea VIVA. Duminică seară de la 2230 telespectatorii vor avea parte de o ediție de colecție a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai invitat fiind Laurențiu Reghecampf.

Corina Caciuc a născut. Laurențiu Reghecampf a fost invitat la emisiunea 40 de Întrebări cu Denise Rifai de la la Kanal D unde a dat câteva răspunsuri controversate. Denise Rifai prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări de la Kanal D are nevoie de o vacanță în această vară.

Invitații pot alege dacă răspund la acestea și de asemenea au un timp limitat în care vorbesc despre subiect. Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai este un show îndrăzneț în cadrul căruia li se adresează întrebări incomode invitaților despre declarațiile sau faptele pe care aceștia le-au făcut. Ați mai fi divorțat dacă nu exista episodul Alexa.

Este cunoscut faptul că toate personalitățile care au pășit în acest platou au făcut dezvăluiri inedite legate de carieră sau viața privată. Antrenorul a fost prezent în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai şi a răspuns tuturor întrebărilor puse de jurnalistă atât în ceea ce privește viața personală cât și cariera. Antrenorul a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Anamaria Prodan.

Emisiunea cu fosta membră a trupei Blondy va fi difuzată duminică la Kanal D.


40 De Intrebări Cu Denise Rifai Logopedia Fandom


Secretul Din Culisele Emisiunii 40 De Intrebari Cu Denise Rifai Care Este Ritualul Celebrei Jurnaliste Inainte De Fiecare Filmare Kanal D Romania


40 De Intrebari Cu Denise Rifai Ion Cristoiu Editie Completa Youtube


Audienţe Aţi Vrut Să Vă Sinucideţi Adrian Năstase Da Asa Am Simţit Atunci Cele Mai Mari Cifre Din Sezon La Denise Rifai Cu Premierul In Platou


40 De Intrebari Cu Denise Rifai In Curand La Kanal D Wowbiz


Cine Nu Are Ce Să Caute In Emisiunea 40 De Intrebări Cu Denise Rifai Nu Există Așa Ceva Sunt Corectă Imparțială Dcnews


40 De Intrebari Cu Denise Rifai Dan Negru Editie Completa Youtube


40 De Intrebari Cu Denise Rifai Tv Series 2020 Imdb


40 De Intrebari Cu Denise Rifai Elena Udrea Supusa Unui Tir De Intrebari Incomode Nu Ratati Youtube


Ana Morodan Vine Duminică La 40 De Intrebări Cu Denise Rifai Kanal D Romania


40 De Intrebări Cu Denise Rifai Home Facebook


40 De Intrebari Cu Denise Rifai Andreea Mantea Editie Completa Youtube


40 De Intrebari Cu Denise Rifai Dan Bittman Editie Completa Youtube


40 De Intrebari Cu Denise Rifai Teo Trandafir Editie Completa Youtube


Carmen Tănase Invitată La 40 De Intrebări Cu Denise Rifai A Eliberat O Flăcărica Pe Carmen Tănase Tvmania Ro


Cum Poți Vedea Emisiunea 40 De Intrebări Cu Denise Rifai și Viorica Dăncilă Online Pe Kanal D Stirile Kanal D


40 De Intrebari Cu Denise Rifai Anamaria Prodan Editie Completa Youtube


Teo Show Show Ul Toamnei 40 De Intrebari Cu Denise Rifai Premiera Marti 6 Octombrie De La 23 00 Youtube


40 De Intrebari Cu Denise Rifai In Curand La Kanal D Youtube

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya